• Blog

  • 5 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Povesti din casuta bobului de grau [Catalina Gheorghian]
„Când citești poveștile Cătălinei Gheorghian cuprinse în această carte, intri într-o lume fermecată, o lume a copilăriei inocente, în care totul este posibil numai cât închizi ochii și visezi. Purtat ...
A apărut cartea „20 de rețete de prăjituri alese”, autor Victor Partan, detinatorul blogului http://retete-haplea. ro/

A apărut prima carte din seria „Rețetele lui Haplea”, 20 de rețete de prăjituri alese

Din curprins:

- Brownies cu mousse de ciocolată
- Prajitura O noapte la Venetia
- Pavlova cu ganache de ciocolata
- Prajitura cu frisca si banane
- Lava cake

„Anotimpurile” lui Asensio, 2+
Cu puțin timp în urmă am primit de la editura Lizuka Educativ un set de patru cărticele foarte drăguțe, realizate de autorul și ilustratorul spaniol Albert Asensio, care ne-au cucerit, atât pe cei mici, cât și pe mine, prin frumusețea și sinceritatea ilustrațiilor și prin felul în care autorul reușește să surprindă câteva momente esențiale din ciclul anotimpurilor. Mulțumim pe această cale editurii și îi urăm să aibă parte de un drum frumos și onorabil!
La inceput de an scolar, doua carti frumoase in dar.
    Politetea nu este si nu va deveni niciodata inutila, chiar daca unii dintre noi inteleg democratia ca pe o teroare a arbitrarului si a lipsei de bun simt. Momente incordate in istoria omenirii au mai fost, dar bunele maniere au ramas, caci fara ele respectul de sine si fata de ceilalti ar fi in pericol. Bunele maniere sunt apanajul omului care isi cunoaste corect locul in lumea in care traieste.
Noi vă recomandăm!
„Para Sara Bălăioara în ajutorul lui Fluturici” – sau despre prietenie
         ”Para Sara Bălăioara în ajutorul lui Fluturici” se adresează, conform descrierii, copiilor între 2 și 6 ani, și vine ca o completare pentru povestea scrisă și ilustrată de Luiza Chiazna, intitulată simplu, ”Para Sara Bălăioara” și apărută în 2012 la aceeași editură, Lizuka-Educativ. Autoare are multiple publicații pentru copii, Luiza Chiazna cunoaște bine universul acestora, oferind, și de această dată, rânduri pline de voioșie și tâlc.
Created in 0.0151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.