Povesti din casuta bobului de grau

Povesti din casuta bobului de grau
PRP: 45,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,50 lei
Diferență: 22,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068714820
Anul publicării: 2021
Pagini: 72
Format: 205mmx285mm

DESCRIERE

 

În părul Doamnei Imaginație, pictat în culorile Anotimpurilor, este așezată, tainic, Căsuța Bobului de Grâu. Căsuța se deschide și, din ea, se desprind și celelalte personaje-cheie, care, împreună, alcătuiesc cele patru povești din volum.

Vrabia Clandestină, Mia Albina, Fulgii și Căsuța Bobului de Grâu, toate cele patru elemente simbolizează Anotimpurile și fac trecerea prin toate Cele Patru Sezoane ale Anului.

Suflul ușor al Doamnei Imaginație către Mica Pană, către Sufletul ei, stabilit prin contact vizual atât de profund, o îndeamnă spre cunoaștere, descoperire, căutare, într-o Mare Aventură și Călătorie, prin toate cele Patru Anotimpuri, prin toate Cele Patru Povești, prin VIAȚĂ.

Mintea și Sufletul se unesc, iar din toată conexiunea lor, legată prin Imaginație, se nasc POVEȘTI, Patru Povești: Povești de familie!

 

Autoarea Cătălina Gheorghian este o autoare de cărți pentru copii, care aduce la lumină, cu mare sensibilitate, poveștile sale terapeutice.

 

Book Review

 

„Când citești poveștile Cătălinei Gheorghian cuprinse în această carte, intri într-o lume fermecată, o lume a copilăriei inocente, în care totul este posibil numai cât închizi ochii și visezi. Purtat pe aripile imaginației, te avânți într-o călătorie plină de aventură, unde insecte, fulgi de nea, raze de soare, vânt și păsări prind viață și îți devin tovarăși de drum. Cu ei de mână mergi în căutarea iernii, faci curățenia de Paști, găsești adăpost într-un bob de grâu și călătorești până în Țările Calde. Treci prin provocări, te temi, speri, faci eforturi, învingi, te bucuri și ajungi la final mai bun și mai puternic.

Personajele din cărțile Cătălinei îți rămân în minte pentru că în ele ne regăsim eu, tu, copiii mei și ai tăi.

Dacă nu ai ști că este mamă, ai afla din poveștile ei că mama, tata și copiii – personificați, învață și cresc împreună.

Cartea Povești din Căsuța Bobului de Grâu este un dar pe care o inimă de mamă îl face tuturor copiilor care iubesc să asculte povești, să viseze și să creadă că lumea poate fi un loc minunat, plin de farmec, atâta timp cât o privești cu ochi de copil, din brațe calde de mamă.”

 

Mădălina Andreescu, Profesor pentru Învățământul Preșcolar, alternativa Montessori.

 

 

 

„Un fir nevăzut de voioşie şi optimism răzbate şi din această carte, la fel ca din toate cărţile autoarei Cătălina Gheorghian. Un fir imaginar purtat, rȃnd pe rȃnd, ba de o pană, ba de vȃnt, ba de un fulg de nea sau de un căluţ, prin toate cele patru povestiri ale cărţii. Mai mult, el este parcă dat din mȃnȃ în mȃnă tuturor personajelor. Dar, de oricine este purtat acest fir invizibil, el ne conduce de fiecare dată într-un singur loc, acelaşi mereu. Locul după care tȃnjim cu toţii şi pe care îl purtăm în suflet toată viaţa, locul numit ACASĂ.”

 

Simona Epure, Scriitor de Literatură pentru copii

 

„A scrie povești implică nu doar imaginație bogată ci și un suflet curat de copil, care șade confortabil în inima unui om matur și... fac casă bună. Așa este autoarea și povestitoarea Cătălina Gheorghian. Poveștile ei sunt parcă smulse din alte vremuri, ale copilăriei mele chiar, pentru care îi și mulțumesc.

Însă talentul Cătălinei este aceea de a crea povești contemporane cu perioada copilăriei fiecăruia dintre noi. Atât de delicat și haios așază elemente moderne precum GPS-ul, în narațiunile sale, încât orice om, la orice vârstă, poate rezona instant cu personajele din poveste și e furat pe dată în lumea întruchipată.

Mă bucur pentru această pentru această măiestrie, pentru acest dar frumos și sănătos, de a purta atât cititorul adult în vremea copilăriei sale, cât și de a cultiva în micul cititor bucuria unei experiențe a copilăriei curate.

Trăiască povestitorii, ca să trăiască poveștile, ca astfel să trăiască frumos copiii!”

 

Giorgiana Popan, Actriță și Povestitoare internațională

 

 

 

„Dragă cititorule, lasă-te purtat de suflul ușor al Vântului și de cel al Imaginației. Căsuța Bobului de Grâu te invită într-o călătorie minunată în care vei descoperi comorile celor patru anotimpuri.

Patru povești minunate te îndeamnă să descoperi ce este prietenia, curajul, bucuria și curiozitatea. Dacă tu ai fi un anotimp, ce anotimp ți-ar plăcea să fii?”

Alina Iga, Educatoare și Fondatoarea Programului „Cufărul cu Povești

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0447 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.